SISÄMAALAUKSET

MITÄ? Kattomaalari hoitaa myös sisäseinien maalaukset!

sisa_banner

 

Vaikuttaako kotisi ilme tylsältä? Ehkä uuden asunnon seinät eivät miellytä silmää? Kaipaako liiketilasi tuoretta maalipintaa? Kaikkiin näihin ratkaisuna on sisämaalaus. On sitten kyse yhden seinän tehostemaalauksesta tai koko asunnon ilmeen raikastamisesta, se kaikki hoituu Kattomaalarilta.

miten työt etenevät?

Sisämaalaus aloitetaan aina pohjatöillä. Vanhat seinät puhdistetaan, halkeileva maali tai tapetit poistetaan. Seinistä tarkistetaan mahdolliset elämisen jäljet, jotka tarvittaessa korjataan tasainen lopputuloksen takaamiseksi. Pinnat hiotaan tasaiseksi, jonka jälkeen seinät pohjamaalataan pintamateriaaliin sopivalla tuotteella. Maalien kuivumisaika vaihtelee, sillä siihen vaikuttaa monet tekijät, kuten kohteen ilmanvaihto, lämpötila ja kosteus. Optimaalinen käsittelylämpötila on +15-20°c.

Lähtökohtaisesti pohjamaalin annetaan kuivua noin 24 tuntia.  Pohjamaalin kuivuttua seinät pintamaalataan 1-2 kertaa, riippuen halutusta peittävyydestä. Työ nopeutuu, jos maalattavasta huoneesta on siirretty huonekalut pois tai huoneen keskelle, jotta seinille on esteetön pääsy. Työn valmistuttua Kattomaalari hoitaa ylijääneet maalit keräilypisteeseen.

Ja mitä tällainen huvi kustantaa?

Sisäseinien maalaus on alkaen 35€/h. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi pintamateriaalit ja haluttu muutos sekä kohteen laajuus. Lopullisen tarjouksen saat, kun pyydät Kattomaalarin käymään arviointikäynnille. Soita 050 3551 831 tai laita sähköpostia jani@kattomaalari.fi, halutessasi voit jättää myös yhteydenottopyynnön täältä.